Sense data d’obertura i 500 treballadors que dirigirà la periodista Empar Marco. Fins al moment és el que se sap de l’engegada de la nova Ràdio Televisió Valenciana o el que és el mateix “À.”. Però és que el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació està calibrant molt els passos que està donant perquè l’ens públic siga una realitat.

El que sí és clar és el full de ruta que va marcar l’actual directora el dia de la seua proclamació en Els Corts i pansa per a aconseguir una televisió de qualitat que obtinga la fidelitat dels espectadors.

La futura RTVV disposaria de cinquanta cinc milions d’euros de pressupost per a encendre-la i una redacció única per a elaborar el contingut informatiu i complir la seua funció de servei públic. L’audiència, un detall secundari. Marque ha assegurat que “sí la cercarem, perquè quanta més gent ens veu, més vertebració i per tant més Comunitat”.

Els responsables de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació van anunciar en el seu moment que la seua voluntat és esforçar-se per a la televisió veja la llum abans de 2018.