À Punt Radie comença a emetre amb deu programes i sense informatius

L'abast del senyal s'anirà ampliant fins a cobrir el 100% del territori valencià al març de 2018.

Radio

Hui arranca la nova etapa de la ràdio autonòmica valenciana, À Punt, amb una graella en la que de moment no hi haurà informatius però que inclou un total de deu espais radiofònics.

Segons va explicar la directora general d’À Punt Media, Empar Marco, en la roda de premsa de presentació, la nova ràdio anirà completant la seua programació “a poc a poc” conforme s’incorpore la plantilla d’empleats que a dia de hui continua en procés de selecció.

Respecte als programes, la ràdio començarà les emissions matinals amb el magazín “Al ras” (10h-13h) al càrrec de Jèssica Crespo, on hi haurà seccions fixes amb entrevistes i agendes culturals per a abordar qüestions com la vida saludable, la música, la igualtat o l’emprendimiento.

Una vegada finalitze “Al ras” es donarà pas cada dia, de dilluns a divendres, a un espai diferent d’una hora de durada amb temàtiques vàries: medi ambient (els dilluns amb “Samaruc digital”), gastronomia (els dimarts amb “Cuina de Bancal”), literatura (els dimecres amb “Plaerdemavida”), animals (els dijous amb “Animalades”) i educació (els divendres amb “L’escoleta”).

A les vesprades el torn serà de l’espai “Territori sonor” (de 19 a 20 hores) amb Amalia Garrogós. Un programa que cerca tractar diferents qüestions musicals per a atraure al major nombre de públic.

Quant als caps de setmana, À Punt destinarà el protagonisme als xiquets amb el programa matinal “La caseta d’Aitana”, una tertúlia de qüestions vàries sobre temes de rellevància per als menors. Aquest es completarà amb “Rosquilletres”, un espai en el qual competiran 106 equips d’alumnes d’ensenyament secundari per a difondre el valencià.

Encara que de moment la ràdio no tindrà un abast 100% autonòmic, la seua senyal anirà millorant i és que l’objectiu és que la cobertura siga total a partir del mes de març. El que sí està ja disponible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet és el perfil d’À Punt Radie en Facebook mentres la web donarà el tret d’eixida el pròxim 18 de desembre.