rosa

El Corte Inglés participa de nou en el Dia Mundial contra el Càncer de Mama (19 octubre) i ho fa amb diverses accions durant tota la setmana: llaços roses per a clients i empleats, il·luminació especial en les façanes dels centres comercials, donacions en adquirir determinats productes solidaris, xarrades de prevenció per a empleats i clients.

Mayte García, casada amb l’exfutbolista del València C.F. Santiago Cañizares, ha sigut la responsable d’activar la palanca d’encès durant aquesta edició on ha destacat la importància de la investigació: “Esta façana que està a punt d’il·luminar-se de color rosa representa la llum que hi ha en el cor d’homes i dones solidaris. Ens permet sumar-nos al rosa i donar la cara per elles; però sobretot conscienciar-nos que la cura a aquesta malaltia només arriba a través de la investigació. Este és el nostre compromís i el nostre repte col·lectiu”.

Per a este mes, El Corte Inglés ha preparat del 10 al 20 d’octubre diverses accions en diferents àrees de venda per a donar suport a la lluita contra esta malaltia. L’import recaptat servirà per a finançar el projecte d’investigació que s’està desenvolupant en el Centre Andalús de Biologia Molecular i Medicina Regenerativa de Sevilla, liderat pel doctor Gonzalo Millán.

Així mateix i per a les cafeteries d’El Corte Inglés, s’ha elaborat especialment per a este dia un pastelito solidari. Tots els clients que ho desitgen, podran degustar-ho per 2,05 euros, dedicant-se 1 euro a la lluita contra el càncer durant la jornada del 19 d’octubre.

El Corte Inglés celebra el Día Mundial contra el Cáncer de Mama iluminando sus fachadas de rosa

Finalment, cal destacar que Àmbit Cultural ha programat tant en els centres de Colón com en Avinguda França sengles xarrades informatives amb investigadors d’INCLIVA, el dimecres 16 en Colón, i amb El Club de Mama de l’Hospital General de València, el dimecres 23 en Avinguda França.

Així mateix, en els centres comercials i oficines del Grup s’habilitarà un espai de venda de productes solidaris específic per a empleats, com a botelles d’alumini per a l’aigua, bolígrafs, tasses de desdejuni, etc… el benefici íntegre del qual anirà destinat a la lluita contra aquesta malaltia.