El Corte Inglés celebra su 50 aniversario con sorteos y eventos

El Corte Inglés tancarà definitivament un dels seus tres edificis comercials situats en el centre de València. La companyia abandonarà el gran magatzem del carrer Colón 1 després de rebutjar l’obertura de l’outlet.

Va ser l’any 2000 quan El Corte Inglés va comprar l’edifici que havia pertangut a la signatura britànica Mark&Spencer. No obstant això, fa tres anys ho va vendre a la societat d’inversió Inbest signant un acord d’arrendament a llarg termini.

Ara, els grans magatzems més famosos d’Espanya han optat per rescindir el contracte i abandonar l’edifici. L’objectiu de la companyia és centrar-se en les altres dues grans superfícies situades en el mateix carrer i dedicades a moda, joieria, perfumeria, llar i tecnologia, principalment.

De moment es desconeix quin serà el pròxim comerç que s’establirà en el número 1 de Colón. No obstant això, en el comunicat emès per Inbest es parla que la superfície disponible “es troba en procés avançat de comercialització”.

El Corte Inglés abrirá una tienda 'outlet' en pleno centro de Valencia
Edifici d’El Corte Inglés en el número 1 del carrer Colón.

Va ser al maig de 2021 quan El Corte Inglés va anunciar l’obertura d’un outlet en el centre de València. La nova oferta comercial planejava obrir en la planta baixa de l’edifici en substitució de la botiga Sfera. Cal recordar que la signatura de roba havia sigut traslladada aqueix mateix mes al Centre Comercial El Saler.

La nova sucursal de la companyia va arribar a anunciar-se amb vinils en els aparadors amb l’objectiu d’obrir després de les vacances. L’outlet anava a ser el quart centre d’oportunitats obert a la província de València. Aquest se sumaria als outlets d’Ademús, Gandia i Sedavi, els tres que romanen oberts.