Són molts els que ja hauran pensat que el coronavirus sembla un bon guió de Hollywood. Millars de persones infectades, centenars de morts, més d’una trentena de països infectats i caos internacional. Són alguns ingredients que els espectadors estem acostumats a veure en la gran pantalla però no en els informatius.

En aquest article volem arreplegar tres de les pel·lícules més famoses on els virus han sigut els grans protagonistas.

Resultado de imagen de estallidoESTALLIDO (1995)

Dustin Hoffman i Morgan Freeman protagonitzen ‘Estallido’. Aquest thriller de terror tracta sobre un virus que causa la mort a qualsevol infectat. Els pacients pateixen hemorràgies severes morint en un termini de tres dies. Un científic i el seu equip lluiten per salvar als habitants d’un xicotet poble atacats per aquest mortal virus africà.

Resultado de imagen de contagioCONTAGIO (2011)

Quan Beth Emhoff torna a Minnesota d’un viatge a Hong Kong, ella atribueix el seu malestar al canvi horari. Beth mor i els metges li diuen al seu espòs que no saben la causa de la seua mort. Prompte, altres persones comencen a mostrar els mateixos símptomes i sorgeix una pandèmia global. Els doctors intenten contenir al microbi letal, però la societat comença a col·lapsar-se quan els fanàtics d’una bloguera provoquen una paranoia.

Resultado de imagen de guerra mundial zGUERRA MUNDIAL Z (2013)

Quan una pandèmia de zombis amenaça amb destruir a la humanitat, un exinvestigador de Nacions Unides (Brad Pitt) és obligat a tornar al servei per a intentar descobrir la font de la infecció. L’objectiu és evitar la fi de la civilització.