La Cordà adelanta su horario y disparará con un 20% menos de tiradores
Imagen de archivo de la Cordà de Paterna.

L’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Tradicions, Cultura i Foc, ha obert el termini d’inscripció per a participar en la Cordà i altres esdeveniments de foc que se celebraran durant les Festes Majors.

Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche “les inscripcions poden realitzar-se a través de la web desenvolupada per la nostra Regidoria per a facilitar la tramitació en la participació d’actes de Foc”.

Al mateix temps, la regidora ha tornat a animar a tots els amants de la pólvora “a participar en aquest espectacle únic i inigualable que cada últim diumenge d’agost reuneix a més de 300 tiradors i tiradores al carrer Major”.

Per a participar, els interessats hauran de ser majors d’edat i empadronats a Paterna. A més, hauran d’estar en possessió del curs CRE, garantia que s’està al corrent de les mesures de seguretat que s’han de respectar durant els esdeveniments de foc.

Les inscripcions es realitzaran a través de la web on els usuaris trobaran dividits en apartats els diferents actes de la Cordà, Cercaviles i Cordà Querubin, Infantil i Juvenil, i en els quals podran inscriure’s a través d’un formulari que, una vegada emplenat, generarà la instància d’inscripció que haurà de lliurar-se per Registre d’Entrada a l’Ajuntament.

El termini d’inscripció per a participar en la Cordà finalitzarà el 10 de juny mentre que per al Cercaviles s’ampliarà fins al 15 d’agost. En el cas de la Cordà Querubí, Infantil i Juvenil el termini també romandrà obert fins al 15 de juliol.