La tradicional cartelleria electoral o els anuncis en premsa no van amb Compromís. El partit s’ha atrevit a llançar una original campanya convidant al vot de la seva formació per a les pròximes eleccions en una aplicació de contactes amb un públic majoritàriament masculí homosexual.

Una iniciativa pionera que va ser presentada aquest cap de setmana en una festa a la qual es va convidar al públic LGTBI.

Amb l’eslògan, ‘Imparables’, i una imatge de Mónica Oltra i Fran Ferri envoltats per una bandera multicolor en l’hemicicle, Compromís s’ha convertit en l’únic partit espanyol que inserida propaganda electoral en un espai amb semblants característiques.

Des de Compromís afirmen haver acabat amb l’homofòbia en les institucions i destaquen les polítiques d’igualtat amb l’aprovació de la Llei LGTBI i la Llei Trans aprovades en Les Corts.

La formació aspira a tenir grup parlamentari propi en el Congrés dels Diputats, amb Joan Baldovíal capdavant, i traslladar les polítiques en aquesta matèria a Madrid.