Sandra Gómez en los platós de 7 Televalencia.
Sandra Gómez en los platós de 7 Televalencia.

La socialista i vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha sigut reelegida com a secretària general del PSPV-PSOE a la ciutat obtenint a més un rècord d’avals. Durant els pròxims quatre anys estarà al capdavant del partit valencià amb un repte clar: guanyar l’alcaldia en 2023 en solitari.

Així s’ha pronunciat Gómez en el programa ‘Valencia en abierto’. La vicealcaldessa ha assegurat que pretén fer un pas més en el consistori i arribar a l’alcaldia en les pròximes eleccions locals.

Respecte a la seua relació amb Compromís en el Govern del Rialto, la socialista no ha negat que existisquen “diferències i discrepàncies”. No obstant això, ha assegurat que, malgrat els “diferents punts de vista”, això els ha permès arribar a millors solucions com l’aprovació dels pressupostos generals. “Clar que hi ha diferències i no passa res, això és una cosa rica democràticament”, ha manifestat.

Respecte a l’ascens de Vox a Castella i Lleó i la seua possible rèplica de resultats en la Comunitat Valenciana, la vicealcaldessa s’ha mostrat tranquil·la. “Sincerament, encara que hi haja una tendència a l’auge de l’extrema dreta, ací es podrà contenir“.

Gómez ha atribuït les eleccions de Castella i Lleó a la crisi interna del Partit Popular, la qual ha qualificat de “guerra oberta atroç entre Ayuso i Casado”. “El senyor Casado necessitava reivindicar-se i va obligar al fet que es convocaren aquestes eleccions. I això ha beneficiat directament a Vox”, ha explicat.

GÓMEZ ABOGA PER UNES FALLES NORMALS “AMB PRUDÈNCIA”

Mentre que la sisena ona comença a remetre, la festa valenciana per excel·lència està a punt de començar encara que la secretària general del PSPV-PSOE ha admès que “anem al camí de la normalitat, no de la nova normalitat“.

Gómez ha assegurat que, gràcies a la tercera dosi i a l’inici del bon temps, els principals actes fallers podran celebrar-se amb normalitat però sempre amb prudència. En grans aglomeracions com les mascletaes serà obligatòria la màscara, mentre que en l’Ofrena ja no serà necessària per als participants.

GÓMEZ PLANTA CARA Al VALÈNCIA PER A ACABAR MESTALLA

La vicealcaldessa de València també ha posat l’accent en un tema d’interès general: el nou Mestalla. Davant preguntes de la ciutadania de quan podrien reprendre’s les obres, Gómez ha declarat que estan “treballant en això i pressionant”.

“És necessari acabar-ho, però no de qualsevol manera. El que pretenen és que comprem un estadi amb menys capacitat i això no ho puc admetre. Després d’anys, això de menys és demanar un estadi en condicions tant per al club com per a la ciutat”.