Todos

Durant l’últim cap de setmana del mes de juliol, coincidint amb el període vacacional més important de l’estiu 2017, es produirà un important moviment de vehicles per totes les carreteres de la geografia nacional propiciats pel bon temps i les vacances laborals, escolars i universitàries, amb destinacions principals les zones turístiques de costa.

A estos moviments d’eixida, per començament de vacances, s’uniran els habituals d’un cap de setmana estival, així com es preveu que es produïsca una important afluència de vehicles en els principals eixos i passos fronterers pel desplaçament de turistes a les seues destinacions de descans i oci.

La ‘Operació Especial 1ª d’Agost 2017’, es desenvoluparà a la Comunitat Valenciana a partir de les 15:00 d’este divendres, fins a les 24:00 hores del dimarts dia 1 d’agost.

En esta Operació Especial s’espera, a nivell nacional, un total de 8.300.000 desplaçaments de llarg recorregut, dels quals un 18% corresponen a l’àrea d’influència d’aquest Centre de Gestió del Tràfic, que és destinatari de gran part del tràfic turístic que procedeix de Madrid i províncies limítrofes del centre de la península.

Sumant aquests desplaçaments de llarg recorregut als interns a l’entorn dels grans nuclis urbans de la pròpia Comunitat Valenciana, s’estima que es produiran uns 3.800.000 moviments per al conjunt de les tres províncies. D’esta xifra, la distribució orientativa dóna una previsió a la província de València de 2.100.000, a la d’Alacant d’1.150.000, i a la de Castelló de 550.000 moviments.