Circuit

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà dotze caps de setmana de carreres la pròxima temporada segons el calendari provisional que s’ha anunciat este dimarts. Motociclisme i automobilisme, però també esdeveniments de participació popular, nodreixen el programa de 2018 en el traçat de Cheste.

Com cada any, el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana serà la cita sobre la que gira tot el calendari. Els dies 16, 17 i 18 de novembre els afeccionats al motociclisme celebraran una vegada més el final de la temporada de carreres de Moto3, de Moto2 i de MotoGP.

Les principals novetats se centren en l’automobilisme amb la celebració per primera vegada dels 1.000 quilòmetres de València de GT el 21 d’octubre i d’una de les cites de les TCR Sèries al setembre.

“Els esdeveniments de producció pròpia que portem anys proposant en el Circuit Ricardo Tormo seguixen agafant cada any una mica més de solera i aquesta temporada podrem afegir novetats molt interessants amb els GT o els turismes que completen una oferta ideal per a acompanyar a la nostra gran cita, el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana”, ha indicat el director general del Circuit, Gonzalo Gobert.

La primera cita de l’any serà diumenge que ve 14 de gener, amb el tradicional Duatlón. Les carreres s’iniciaran amb el Racing Legends, la concentració de vehicles clàssics del Circuit Ricardo Tormo, que celebrarà els dies 3 i 4 de març la seua quarta edició amb la mirada posada els anys 80 i 90 i en les motos d’època.

A l’abril arribarà per cinquè any consecutiu el València Nascar Fest. Un conglomerat d’activitats amb marcat caràcter americà. A més, en el mes d’abril se celebrarà el RFME Campionat d’Espanya de Velocitat i el FIM CEV Repsol.

Al juny repeteix en el Circuit l’esdeveniment familiar de Renault. El Racing Experience en el qual milers de famílies acudeixen a la trucada de la marca del rombe per a provar els seus vehicles i gaudir d’una infinitat d’activitats en el ‘paddock’.

El mundial junior de Moto3 i l’europeu de Moto2 passaran dos vegades per València. El FIM CEV Repsol repeteix per segon any consecutiu la seua aposta pel Circuit Ricardo Tormo, però en aquesta ocasió canvia les dates per a celebrar les dues proves el 29 d’abril i el 25 de novembre, just després del Gran Premi.

A més del duatlón de gener, per al qual ja hi ha més de 150 inscrits, l’esport de participació arribarà el 30 de juny amb les 24 Hores Cyclo Circuit. Una prova ciclista de resistència que el passat any va congregar a més de cent equips i que tractarà de millorar la seua pròpia marca en el primer cap de setmana de juliol. La Spartan Race repetirà la seua aventura a principis de desembre amb milers d’espartanos disposats a protagonitzar una aventura èpica en les instal·lacions del Circuit.

– 14 de gener Duatlón Circuit
– 6, 7 i 8 de febrer Entrenaments Moto2 i Moto3
– 3 i 4 de març Racing Legends
– 7 i 8 d’abril RFME Campionat d’Espanya de Velocitat
– 14 i 15 d’abril València NASCAR Fest
– 22 d’abril Tandes Populars
– 27 al 29 d’abril FIM CEV Repsol
– 27 de maig Tandes Populars
– 9 i 19 de juny Copa Interterritorial
– 17 de juny Tandes Populars
– 23 i 24 de juny Renault Passion Experience
– 30 de juny 1 de juliol 24h Cyclo Circuit
– 21 al 23 de setembre Copa d’Espanya
– 20 i 21 d’octubre València GT 1.000
– 16 al 18 novembre Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana
– 23 al 25 novembre FIM CEV Repsol
– 1 de desembre Reebook Spartan Race
– 2 de desembre Resistència Turismes