Un choque mortal entre un autobús y un camión deja un fallecido en la A-3 de Riba-roja
Estado del autobús siniestrado en la A-3 tras colisionar con un camión. / CPBV

El conductor d’un autobús, un home de 61 anys, ha perdut la vida aquest matí en la localitat de Riba-roja del Túria. El vehicle viatjava sense passatgers quan ha col·lidit contra un camió en l’A-3 de València.

L’accident s’ha produït en la autovia sobre les 08.05 hores. Segons han informat des del Consorci Provincial de Bombers de València i el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), fins al lloc dels fets s’han traslladat dues dotacions de bombers dels parcs de Paterna i Xiva més el sergent del primer d’ells. També s’ha enviat una unitat del SAMU i una altra de Servei Vital Bàsic (SVB).

Els bombers del Consorci han hagut d’excarcerar al conductor de l’autobús. Aquest havia quedat atrapat a causa de l’accident. Segons han relatat, les tasques de rescat han resultat complicades per l’estat en el qual es trobava el vehicle.

Finalment el conductor ha sigut alliberat i els serveis sanitaris s’han fet càrrec de la víctima. Aquests han realitzat diverses maniobres de reanimació però sense èxit i han confirmat la seua defunció en el mateix lloc de l’accident.

També s’ha atès el conductor del camió, un home de 44 anys. Presentava un esquinç cervical i ha sigut traslladat en ambulància a l’Hospital de Manises.