Un accidente entre dos camiones obliga a cerrar la A-3 y la llena de gasoil
Recreación del punto de siniestro en el accidente de la A-3 de Valencia.

Un accident de trànsit entre dos camions en l’Autovia de l’Est (A-3) ha obligat a tancar la carretera per tots dos sentits en la zona de Siete Aguas. L’incident s’ha registrat poc abans del migdia i ha deixat un ferit.

Segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, l’accident s’ha registrat sobre les 11.00 hores en el quilòmetre 306 en direcció a Madrid.

Un dels camions implicats ha bolcat i té una fugida de gasoil. En concret es calcula que s’han abocat entre 3.000 i 4.000 litres sobre el voral.

Fins al lloc dels fets s’ha mobilitzat el Consorci Provincial de Bombers de València; la Guàrdia Civil i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB). Aquests últims han atès a una persona ferida però sense gravetat.

Les dotacions de bombers han cobert l’asfalt amb espuma per a evitar gasos i controlar el gasoil abocat. A més, realitzaran un transvasament del contingut abans de procedir a redreçar la cisterna.

Davant la magnitud de l’accident, l’autovia A-3 ha quedat tallada al trànsit en tots dos sentits. No obstant això, la Guàrdia Civil ha establit desviaments per via de servei i per setaigües. Al migdia, el sinistre ha provocat unes retencions de 6 quilòmetres que ha aconseguit Bunyol. En el sentit contrari, direcció València, les retencions ronden els 4,5 quilòmetres.