Casado

La Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, anunciava al començament d’esta setmana que l’etapa que s’obri fins a les pròximes eleccions és “apassionant” i tindran el seu punt d’arrencada en un acte que el PPCV celebrarà en la província de València el pròxim 22 de setembre i que estarà presidit per Pablo Casado.

Bonig ha avançat esta trobada després de presidir ahir el Consell de Direcció en la seu del PPCV on va detallar que l’acció política dels pròxims mesos es va a centrar en l’Educació, la Sanitat, Política Social i l’Ocupació.

A més, va assenyalar que el PPCV establirà un Dia de l’Afiliat, i per a açò el partit prepara un acte de reconeixement a eixa figura que “és la base del nostre projecte”, al mateix temps que va avançar que el PPCV està registrant un important increment de les afiliacions des que Pedro Sánchez va registrar la moció de censura contra el PP. “Volem reconèixer a aquelles persones que en moments complicats i difícils aposten i defensen al PP”.

Isabel Bonig durant el Consell de Direcció en la seu del PPCV.

Respecte a les desavinences entre PSPV i Compromís, Bonig va assenyalar que el PPCV ja ho va advertir, i així va passar a Alacant, després a Paterna i ara cada vegada és més evident en l’Ajuntament de València i en el Consell. “Els governs del canvi són el gran fracàs d’esta Legislatura perquè en tres anys han sigut incapaços de defensar a la Comunitat i de governar-la”. “Estan esgotats, pensen més en la cita electoral, en el seu benestar i en les seues butaques que a resoldre els problemes de la Comunitat”, va declarar.

En este context, el PPCV no descarta l’avançament electoral i assegura que el millor que pot fer Ximo Puig és “dissoldre Les Corts i convocar-les perquè els valencians trien entre un partit responsable i de govern com el PP o este tripartit que ara se separa però que acabarà unint-se”.

Puig descarta adelantar elecciones autonómicas