Pablo Casado elige Valencia para la convención nacional del PP
Pablo Casado, en la convención nacional del PP en 2019. / EFE

El president nacional del Partit Popular, Pablo Casado, ha anunciat que la pròxima convenció nacional del PP se celebrarà a València. D’aquesta manera, la capital del Túria es convertirà en l’escenari de l’acte més important dels populars en la seua cerca de recuperar el Govern després dels resultats de els últims comicis madrilenys.

El president del PP d’Alacant i candidat únic a liderar el PPCV en el pròxim Congrés, Carlos Mazón, ha agraït a Casado que haja posat la seua mirada en la Comunitat Valenciana. A més, ha assenyalat que “la seua confiança” en el projecte del PPCV “és un recolzament”.

Segons el popular, serà una trobada “itinerant” que es clausurarà a València sota el lema ‘Creiem a Espanya. Creiem un futur en llibertat‘. Aquest se celebrarà en sis ciutats durant set dies del mes d’octubre. Comptarà amb 25 taules temàtiques i participaran 450 representants de la societat civil.

EL PP A LA RECERCA DE “RELLANÇAR EL PARTIT”

Mazón ha explicat que portava “molt de temps lluitant” per a convertir València en el centre de la convenció. Apunta al fet que és un acte que rellançarà el partit a nivell ideològic, a nivell programàtic i a nivell del gran canvi que volem per a Espanya i especialment per a la Comunitat Valenciana”.

El president del PP d’Alacant ha assenyalat que “ja palpem vents de canvi. Aquest canvi arrancarà de manera molt simbòlica a la ciutat de València. No fallarem al partit perquè aquesta comunitat no li falla a Espanya. Les coses comencen a ocórrer des de la Comunitat Valenciana: des d’Alacant, des de València i des de Castelló”.

Mazón ha assenyalat que l’elecció de València “demostra la importància de la Comunitat per al projecte del Partit Popular”. Ha manifestat que el PPCV “es posa a treballar ja per a aportar la nostra experiència al projecte que liderarà Espanya”.