Pablo Casado, líder del Partit Popular, ha participat este matí en el XXI Congrés d’empresa Familiar celebrat a València on ha anunciat que en cas d’arribar a Moncloa reduirà impostos amb l’objectiu de “no molestar” les empreses amb seu a Espanya.

Durant la seua conferència, Casado ha assenyalat que els plans del PP “no disten molt” dels ideals dels empresaris ja que assegura que “el que ha de fer un partit és no molestar les empreses i afavorir una regulació que afavorisca la generació de riquesa i ocupació”.

Entre aquests plans del Partit Popular figuren una rebaixa en l’Impost de Societats i en l’IRPF, un 20% i un 40% respectivament, així com la supressió de l’impost a l’estalvi i el de Donacions i Successions. A més, Casado ha anunciat que des del PP es rebutjarà la taxa a la tecnologia i al dièsel i no es pujaran les cotitzacions a la Seguretat Social.

El líder dels populars també ha defensat mantindre la reforma laboral amb idea de millorar-la i ha proposat que les cotitzacions socials es reflectisquen en les nómicas amb la finalitat que els treballadors coneguen els costos laborals.

El rey afirma en Valencia que las empresas familiares son una “referencia económica y local”