Camps

La Fiscalia Anticorrupció decidirà si investiga a l’expresident de la Generalitat Francisco Camps, quan finalitzen totes les declaracions d’acusats i testimonis del procés del finançament il·legal del PP valencià, formació que va presidir.

Francisco Camps ha sigut assenyalat com a autèntic responsable del finançament amb diner negre per l’ex secretari general del PP valencià Ricardo Costa, i per l’encarregat de la Gürtel a València, Álvaro Pérez, àlies el «Bigotes».

Esta confessió va causar un terratrèmol en el banc dels acusats i va provocar que el judici quedara interromput 48 hores per a permetre a les defenses de dues dels principals encausats, Pablo Crespo i «El Bigotes», negociar un acord amb la Fiscalia.

Pablo Crespo i Álvaro Pérez no han llegdo a cap pacte amb Anticorrupció, però a la recerca d’atenuants van anunciar la seua intenció de col·laborar per a esclarir els fets i amb aqueix objecte van accedir a respondre a les preguntes de totes les parts i tant Crespo com «El Bigotes» van apuntar ja directament a Camps.

L’Ajuntament insta a Camps a anar-se i als Corts a reformar la Llei d’expresidents

L’Ajuntament de València demana a l’expresident de la Generalitat Francisco Camps al fet que abandone el Consell Jurídic Consultiu (CJC), recolza les mesures pertinents per a la devolució dels diners desviats en Gürtel i recomana als Corts la millora de la Llei de l’Estatut d’Expresidents.