Bigotes
El Bigotes en el Congreso de los Diputados durante su comparecencia ante la comisión de investigación sobre la presunta financiación ilegal del PP.

Álvaro Pérez, més conegut com «El Bigotes» ha assistit hui al Congrés dels Diputats per a declarar davant la Comissió de Justícia que es troba investigant el presumpte finançament irregular del Partit Popular.

El «home a València» del capitost de la trama Gürtel, Francisco Correa, ha començat la seua intervenció afirmant que contestaria a totes les preguntes menys a aquelles relacionades amb qüestions en recerca o en ple procés de judici. A més, El Bigotes ha assenyalat que preferia assistir personalment al Congrés destacant que «s’està calentito» mentres ha assegurat que la sala de videoconferències de la presó de Valdemoro, on residix a l’espera de la sentència, és «incomodísima».

Durant la seua declaració, Álvaro Pérez ha deixat clar com era la seua relació amb el president del Govern, Mariano Rajoy, explicant que no era del tipus «què passa, Mariano?» sinó una relació «cordial i de treball» però «no amistosa» i ha assenyalat que va ser Rajoy qui «va acabar» amb ells.

A més del considerat nombre tres de la trama Gürtel, hui també ha comparegut davant la comissió parlamentària l’exgerente d’Imelsa, Marcos Benavent, també conegut com «el yonqui dels diners», el testimoniatge dels quals va permetre l’inici de l’Operació Taula contra la cúpula valenciana del PP.

Una vegada finalitzen les declaracions de la jornada, la Comissió de Justícia citarà a Francisco Camps, expresident de la Generalitat Valenciana, i a Ricardo Costa, exsecretario general del PPCV, el pròxim 6 de març.