Previsió Divendres

Comencem el mes de juny amb sol. Despertarem en tota la Comunitat amb cels buidats  i algun núvol d’evolució a l’interior de Castelló. Les temperatures mínimes es mantenen suaus. En les tres capitals rondaran entre els 18º d’Alacant i els 17º de València i Castelló. A l’interior temperatures mínimes entorn els 12- 13º.

A la vesprada núvols d’evolució que podran deixar algun ruixat tormentós a l’interior i nord de Castelló. A València i Alacant serà una vesprada assolellada. Les temperatures màximes rondaran els 25º i 26º en la costa.

Previsió Dissabte, Domingo i Dilluns

El dissabte de nou torna la inestabilitat que sembla es quedarà durant tot el cap de setmana. S’espera una jornada en la qual la nuvolositat anirà en augment. Major Probabilitat de tempestes a l’Interior Sud de la Província de València i nord de la d’Alacant.

Atenció a aquestes tempestes que poden ser localment fortes en aquestes zones. Les temperatures màximes en descens mentre que les mínimes sense canvis. Vents de l’est moderats en la costa amb marejada.

El diumenge seguim amb la inestabilitat en tot el territori. Intervals nuvolosos amb el risc de tempestes més probables a l’interior. Temperatures màximes similars a les del dissabte.

Per al dilluns el temps seguirà molt variable encara que tot fa indicar que la jornada del dilluns lluirà el sol i les temperatures pujaran especialment les màximes. Estarem atents a les previsions dels pròxims dies.

D’aquesta manera es compleix el refrany de “Hasta el 40 de mayo no te quites el sayo”.