Maratón

Este diumenge 2 de desembre milers d’atletes vinguts de tot el món gaudiran de la 38ª edició de la Marató València Trinidad Alfonso EDP a València Ciutat del Running. L’edició de 2018 estrena un nou recorregut més recte cercant arrapar segons al crono, eliminat diversos girs en un circuit amb tan sols 34 girs en lloc dels 44 que hi havia anteriorment.

El nou recorregut pretén ocasionar un menor impacte en el trànsit de la ciutat, per la que cosa s’han alliberat vies com l’Avinguda Pío Baroja, el pont 9 d’Octubre o l’Avinguda Tres Cruces.

La prova arrancarà a les 8:30hores i l’últim corredor s’estima que abast la meta a les 15.00 hores pel que durant aquest tram gran part de la ciutat tindrà el trànsit restringit. Des d’aquesta passada nit el pont de Monteolivete ja està tallat i no es reobrirà fins demà a les 21.00, igual que l’avinguda Professor López Piñero (Umbracle). En el cas de l’Albereda, el tram de la Ciutat de les Arts, s’ha tancat aquest matí a les 7.30 hores.

A continuació detallem l’ocupació de vies el dia de la prova segons el tram horari per a facilitar l’accés i mobilitat als veïns de la ciutat.

Pla ocupació 9 h.

Plano ocupación 9:30 h.

Pla ocupació 10 h.

Pla ocupació 10:30 h.

Pla ocupació 11 h.

Pla ocupació 11:30 h.

Pla ocupació 12 h.

Pla ocupació 12:30 h.

Pla ocupació 13 h.

Pla ocupació 13:30 h.

Pla ocupació 14 h.

Valencia celebrará el Maratón con un circuito más rápido y servicio de EMT gratuito