viento
GRAFCVA3408. VALENCIA, 31/03/2019.- Una persona hace una fotografía en la Playa de la Malvarrosa de Valéncia bajo la lluvia y el fuerte viento que hoy sopla en la Comunitat Valenciana.El Centro de Coordinación de Emergencias ( CCE) de la Generalitat ha establecido el nivel amarillo por riesgo de lluvias en el interior sur y el litoral norte y sur de Valencia, el litoral norte y sur de Castellón y el litoral norte de Alicante. EFE/Juan Carlos Cárdenas

Les temperatures experimentaran aquest dijous un descens generalitzat en la Comunitat Valenciana, de fins a set graus a la ciutat de València. Encara que no serà un fred de ple hivern els termòmetres estaran tres graus per davall del normal en aquestes fechas.

El cel de la Comunitat Valenciana estarà demà poc nuvolós o buidat i es produiran gelades febles a l’interior de la meitat nord, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Aquest dimecres el cel estarà poc nuvolós, amb intervals nuvolosos a partir de la vesprada, i s’esperen precipitacions febles a la província de Castelló, que al final del dia podrien afectar la província de València i nord de la d’Alacant.