cadáver
GRAFCVA3602. VINARÓZ, 08/04/2019.- El joven de 22 años detenido por la muerte de su novia, de 26, hallada ayer enterrada y con signos de violencia en un descampado de la localidad tarraconense de Ulldecona ha sido trasladado pasado este mediodía del lunes hasta loa vivienda que compartían en Vinaròz en el marco de la investigación. EFE/Raquel Segura

Durant la passada nit, efectius de la Guàrdia Civil han localitzat enterrat i amb signes de violència el cos d’una dona en un descampat de la localitat d’Ulldecona (Tarragona).

El cadàver correspondria amb el d’una dona de 26 anys d’edat, de nacionalitat moldava, la desaparició de la qual va ser denunciada pel seu company sentimental el dia 7 de març en la Caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs (Castelló), localitat on residien.

Davant les estranyes circumstàncies que envoltaven a la desaparició de la dona, la Guàrdia Civil va iniciar diferents línies d’investigació a l’entorn de la víctima, que evidenciaven que la desaparició no havia sigut voluntària. Encara que totes hipòtesis estaven obertes, la principal apuntava al fet que el nuvi de la dona tindria alguna cosa que veure amb la desaparició.

Una vegada practicades totes les gestions i obtingudes dades significatives sobre la seua presumpta implicació, el passat dia 5 d’abril, es va detenir al company sentimental de la desapareguda, un home, de 22 anys de nacionalitat romanesa.

La desaparició va tenir lloc el passat dia 17 de febrer en l’habitatge que tots dos compartien en la localitat de Vinaròs, pel que sembla després de mantenir una forta discussió.

Es continuen les investigacions per al total esclariment de les circumstàncies que envolten el fet, no descartant-se noves detencions. No existien antecedents policials ni denúncies prèvies de la víctima sobre violència de gènere. Les investigacions han sigut dirigides pel Jutjat Número 4 d’Instrucció i Violència de Genere de Vinaròs, que ha decretat el secret de les actuacions, i dutes a terme per la Unitat Orgànica de Policia Judicial de Castelló.

El nuevo permiso de paternidad entra en vigor: todo lo que debes saber si vas a ser padre

El Museu de les Ciències nos invita a un viaje interactivo al cerebro