València dóna la benvinguda a l’Any del Porc amb un programa replet d’activitats

La Gran Cavalcada tindrà lloc el dissabte a les 18.30 hores i es desenvoluparà entre el carrer Pelayo i la plaça de l'Ajuntament, on hi haurà activitats tota la jornada

año nuevo chino

El nou any xinés, el 4717 i any del porc, comença oficialment. València no és aliena a la celebració i mostrarà la cultura festiva xinesa aquest pròxim en el centre de València amb motiu de la cavalcada organitzada per a donar la benvinguda al nou any xinés.

La Gran Cavalcada arrancarà a les 18.30 hores des del carrer Pelayo i conclourà en la plaça de l’Ajuntament, en la qual hauran activitats culturals, cants, balls, exposició gastronòmica o obsequi de calendaris personalitzats tota la jornada.
año nuevo chino

Els assistents a la cavalcada podran gaudeix del Ball del Drac i el Lleó, demostracions de taitxí i wushu, a més de les carrosses i desfilades ètniques, «en una cavalcada que enguany s’han millorat per a fer-la encara més atractiva», segons ha assegurat hui la regidora de Turisme, Sandra Gómez, durant la presentació dels actes commemoratius que començaran a desenvolupar-se des del dimecres.

Año del Cerdo: consulta tu animal del zodiaco chino según tu fecha de nacimiento

 

Harry Potter llegará a los escenarios valencianos en forma de parodia