Numerosos periodistas esperan ant el Cuartel de la Guardica Civil en Carcaixent donde se ha entregado el autor confeso del crimen de Marta Calvo. EFE/Manuel Bruque
GRAFCVA339. CARCAIXENT(VALENCIA), 04/12/2019.- Numerosos periodistas esperan ant el Cuartel de la Guardica Civil en Carcaixent (Valencia), donde se ha entregado el autor confeso del crimen de Manuel (Valencia), Jorge Ignacio T.J. EFE/Manuel Bruque

La Guàrdia Civil continua la cerca del cos de Marta Calvo després de la confessió de Jorge Ignacio P.J., l’home de 38 anys i origen colombià que ha declarat haver esquarterat a la jove abans de llançar les seues restes en diversos contenidors.

Segons ha publicat l’Agència EFE, fonts de la Guàrdia Civil han assegurat desconèixer si el presumpte autor de l’homicidi passarà a disposició judicial durant la jornada d’este dijous i han afirmat que les investigacions per a localitzar el cos de la víctima segueixen avant.

Un operari en l’entrada principal de la planta de reciclatge de Guadassuar. EFE/Manuel Bruque

La cerca del dimecres es va centrar en la planta de reciclatge de Guadassuar (València) on es va paralitzar el treball de trituració de residus mentres els agents comprovaven el contingut de les diferents cintes transportadores on no hi ha constància que trobaren les restes de la jove de 25 anys.

Va ser en la mateixa matinada del dimecres quan Jorge Ignacio va acudir al quarter de la Guàrdia Civil de Carcaixent per a confessar. Allí mateix va explicar que la xica havia mort el mateix 7 de novembre, dia de la desaparició, durant una pràctica sexual amb consum de cocaïna via anal. Després de la defunció de la jove, Jorge Ignacio va esquarterar el cadàver i el va llançar en diferents bosses repartides per diversos contenidors.