Alrededor de 30 guardias civiles, además del personal de la Entidad Metropolitana de Tratamiento de Residuos, han reanudado a la búsqueda del cuerpo de Marta Calvo en el vertedero de Dos Aguas (València). EFE/Kai Försterling

Es reprèn la cerca del cos de Marta Calvo després de la pausa durant el cap de setmana. Avui continua el rastreig en la localitat de Manuel, on es va perdre la pista a la jove valenciana i en els seus voltants, així com també en l’abocador de Dosaigües (València), segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil.

Aquest abocador serà examinat per segona vegada en la investigació d’aquest cas. El dispositiu de 150 agents de diferents cossos especialitzats de la Guàrdia Civil i soldats de la Unitat Militar d’Emergències (UME), tornarà a cercar el cos de Marta Calvo en aquest lloc.

Trobar les seues restes és el principal objectiu de la Guarda Civil. La intensa cerca tant en Manuel com en les proximitats del municipi valencià i l’abocador on s’acumulen els residus urbans de la zona metropolitana de València.

Han passat 39 dies des que Marta Calvo va desaparèixer aqueix 7 de novembre en el municipi valencià de Manuel. Dies després, Jorge Ignacio P.J, ara empresonat, va confessar que va esquarterar el cadàver de Marta Calvo i el va fer desaparèixer, des de llavors els agents no cessen en la cerca del seu cos, que avui suma un dia més en aqueixa minuciosa investigació.