El autor confeso del crimen de Marta Calvo en los juzgados de Alzira. EFE/ Manuel Bruque
El autor confeso del crimen de Marta Calvo en los juzgados de Alzira. EFE/ Manuel Bruque

La Policia Nacional investiga la mort d’una tercera víctima relacionada amb l’autor confés del crim de Marta Calvo, Jorge Ignacio P.J., i és que es repeteix el mateix cas que el de la morta durant el mes d’abril passat: prostitució, consum de drogues i possible mort per sobredosi durant el coit.

Cal recordar que l’home de 38 anys i origen colombià ja va ser detingut per la Policia Nacional quan les companyes de pis de la brasilera de 32 anys, Arliene, van trobar a esta amb convulsions traslladant-la immediatament a un hospital on finalment va perdre la vida nou dies després.

Gràcies als enregistraments de diverses càmeres de seguretat del barri de Ruzafa, on es localitzava el pis, es va poder provar que Jorge Ignacio P.J. havia sigut l’últim client de la morta.

LA TERCERA VÍCTIMA TENIA 26 ANYS I EXERCIA LA PROSTITUCIÓ EN EL BARRI DE RUZAFA IGUAL QUE LA PRIMERA DONA MORTA

Segons el diari Levante EMV, agents de la Policia Nacional investiguen hui dia la vinculació d’este crim amb el del passat mes de juny on es repeteixen les mateixes circumstàncies del succés ja que la jove de 26 anys també exercia la prostitució en el citat barri valencià i va morir per una sobredosi després d’haver mantingut relacions sexuals amb un client la identitat del qual es desconeix.

En este cas, i tal com relata el diari valencià, la jove no va poder rebre assistència sanitària ja que les seues companyes no van descobrir el cos fins al matí de l’endemà quan el coit podria haver succeït aqueixa matinada.