Per a facilitar la mobilitat dels torrentins i torrentines en aquests dies de festes patronals, el servei de TorrentBus serà gratuït per a tots els usuaris.

Des del 23 al 30 de juliol, tots dos inclusivament, els autobusos podran utilitzar-se de manera gratuïta per a traslladar-se i gaudir de totes les activitats, concerts i espectacles. El regidor de Transport, José Antonio Castillejo, ha explicat que “es tracta d’una mesura que ja hem pres en altres festes, com a Falles o Tots els Sants, amb les quals els veïns i veïnes de la nostra ciutat poden gaudir al màxim de les activitats programades sense necessitat d’haver d’agafar el cotxe, facilitant així la mobilitat i el desplaçament pel poble”.
A més, la informació sobre les línies que es veuran afectades pels talls de carrer de les festes de Moros i Cristianss estará disponible en la página web i en les xarxes socials de la Policia Local.

App móvil

L’Ajuntament de Torrent dissenye durant el mes de març d’enguany una aplicació mòbil que permet que els usuaris de línies urbanes TorrentBus puguen conèixer al moment informació actualitzada sobre parades rutes i horaris. D’aquesta manera, l’app inclou tota les dades necessàries sobre les línies de TorrentBus i actualitzats a l’instant: parades més pròximes, horaris o rutes.