Bonig assegura que és un dia “històric” amb el qual “es recupera l’ànima del PP”

Un total de 8.966 inscrits al PPCV voten el nom del candidat a la presidència del partit en unes primàries on sonen amb força: Sáenz de Santamaría, Cospedal i Casado.

Partido
La portavoz del grupo parlamentario popular, Isabel Bonig al inicio de la sesión de control al Gobierno valenciano.

El Partit Popular viurà hui una jornada clau per al seu futur i és que, després d’haver passat un mes des de l’eixida de Mariano Rajoy, hui es decidiran els noms dels dos candidats que s’enfrontaran en el Congrés Nacional Extraordinari del 20 i 21 de juliol a Madrid.

Encara que els noms que sonen amb més força són Soraya Sáenz de Santamaría, María Dolores de Cospedal i Pablo Casado, la llista la completen José Manuel García Margallo, José Ramón García Hernández i el valencià Elio Cabanes. Sis candidats dels quals hui es donaran a conèixer dos noms encara que podria succeir que isquera un guanyador definitiu si un dels aspirants obté més del 50% dels vots de la militància amb una diferència de 15 punts del segon més votat.

Més de 66.000 afiliats al Partit Popular tindran l’oportunitat de votar en les seus de la formació, concretament a la Comunitat Valenciana hi ha 8.966 inscrits sent una de les delegacions que més vots aportarà entre les 165 urnes instal·lades.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat hui en Les Corts Valencianes que és un dia “històric” per al partit amb el qual “es recupera l’ànima del PP”.

A més, respecte als sis candidats, la líder del PP valencià ha assenyalat que tots “tenen altura i nivell, uns més coneguts i uns altres menys” i ha sol·licitat als militants que voten “amb alegria i responsabilitat” i seleccionen “a la persona que consideren que millor representa al PP”, motiu pel qual Bonig ha assegurat haver-se mantingut “neutral” per a “escoltar de debò la veu dels afiliats”.