El Bonica Fest d’enguany ha collit un gran èxit sobretot de públic. Els valencians es van tirar als carrers el passat 16 de setembre per a visitar alguns dels 14 mercats municipals que van participar en esta iniciativa de la regidoria de Comerç que dirigix Carlos Galiana.

Un dels punts més concorreguts va ser el Mercat de Russafa i va registrar autèntiques aglomeracions per a contagiar-se d’una jornada festiva i que sempre sol deixar bones sensacions. La prova d’açò és la quantitat de persones que van lloar les propostes gastronòmiques dels llocs del mercat i l’ambient que es respirava.

Croquetes, peixos, carns rostides, adobats, aperitius variats i infinitat de dolços i licors a preus molt assequibles van amenitzar una vetlada repleta d’activitats, música en directe i un ambient molt agradable. Enguany s’han solucionat els problemes d’aforament i els dispositius de seguretat han permès l’entrada a un nombre de públic més ampli.

Tal és l’èxit de la convocatòria que els comerciants porten dies demanant diverses edicions del Bonica Fest al llarg de l’any i és que ha tancat l’edició de 2017 amb un gran èxit de participació i un molt bon sabor de boca.