Begoña Rodrigo
Begoña Rodrigo, ganadora de una Estrella Michelín.

La xef valenciana Begoña Rodrigo ha entrat en la prestigiosa Guia Michelin España, el seu restaurant La Salita, situat a València, s’ha fet amb una Estrela Michelín.

Aquest reconeixement a la seua cuina li arriba a la xef Begoña Rodrigo després de catorze anys de trajectòria i un pas per televisió. Begoña es va fer coneguda per al públic en general pel seu pas pel concurs de cuina Top Chef, programa que va guanyar en 2013, fa ja sis anys.

En l’actualitat la valenciana compta amb tres restaurants oberts i en breu inaugurarà una nova oferta culinària en el barri de Ruzafa. A més de La Salita, Begoña compta amb dos restaurants més, Nómada, en el centre comercial Bonaire i Nómada Urban Mood, situat en el Mercat de Colón a València.

Està previst que a principis de 2020 Begoña Rodrigo òbriga El Huerto, el seu nou local en Ruzafa situat en una típica casa valenciana on Begoña cuinarà una proposta on prevaldrà el producte i la cuina de gaudi.

A més de la Saleta un altre restaurant de la Comunitat valenciana s’ha incorporat enguany a la guia roja, es tracta de Tula a Xàbia (Alacant). Així mateix el restaurant El Poblet (València) conquesta la segona estrela Michelín.

En aquests moments la Comunitat Valenciana quanta amb un total de 27 estreles Michelín, gràcies a les tres noves estreles que es lliuraren durant la gala.