Bautista, Verdasco, Carreño y Feliciano López juegan esta semana en Valencia
Roberto Bautista, Feliciano López, Pablo Carreño y Fernando Verdasco.

El Club de Tenis Valencia acollirà del 17 al 19 de juliol, la segona cita de la Liga Mapfre de tenis. Es tracta d’una competició per equips organitzada per la Real Federación Española de Tenis. Aquesta reuneix per invitació a huit de els millors tennistes masculins espanyols, tots en el top100 de l’ATP.

L’organització espera la presència de Roberto Bautista (12), Pablo Carreño (25), Fernando Verdasco (52) i Pablo Andújar (53). A més, al costat d’ells estaran Feliciano López (56), Albert Ramos (41), Roberto Carballés (99) i Alejandro Davidovich (97).

“Ens sentim orgullosos de participar en aquesta innovadora iniciativa que per als jugadors suposa una oportunitat de competir i recuperar la forma, i per als afeccionats valencians al tennis, una experiència única de presenciar un torneig amb vuit dels millors tennistes espanyols del moment”, ha explicat la presidenta del Club de Tenis Valencia, Paz Zúnica.

FORMAT DE LA COMPETICIÓ

El format, en terra batuda, presenta una competició per equips. Els dos principals caps de sèrie trien als seus companys de manera alterna un dia abans de l’inici del torneig.

En cada jornada es disputaran tres partits individuals i un de dobles. La jornada començarà a les 17.00 hores i el segon duel serà a continuació. El tercer partit individual i el doble començaran no abans de les 21.00. A més, es disputa una competició paral·lela en cadira de rodes, amb la participació dels sis millors jugadors espanyols.

ENTRADES, PREU I PROTOCOL COVID

Per a la celebració del torneig, amb aforament per a 300 afeccionats, el CT Valencia adopta les mesures de protecció necessària per a garantir la seguretat de jugadors i afeccionats. Així, existirà separació entre espectadors, excepte per a unitats familiars de fins a cinc membres. A més, serà obligatori l’ús de màscara per a accedir al Club i a la graderia.

Les entrades, per un preu de 10€, es podran adquirir en El Corte Inglés i diferenciaran els dos torns de partit. D’aquesta manera una entrada permetrà presenciar bé els dos partits del torn de les 17.00, bé els dos duels que comencen a partir de les 21.00. Per a presenciar els quatre partits de la jornada, serà necessari adquirir localitats dels dos torns.

La Lliga Mapfre reuneix els tennistes espanyols de l’ATP amb millor rànquing excepte el número 1: Rafa Nadal. La competició comptarà amb tres seus: Barcelona Vall d’Hebron, CT Valencia i Real Club de Tenis Avilés, durant el mes de juliol.