Els vaixells més bojos i divertits prenen el Port de València

Un “Arròs amb Coses”, una “Sandia hawaiana” o un “Halcón Milenario” són alguns dels artefactes flotants de la competició

barcos

Hui se celebra la competició ‘Vaixells Bojos’, la primera regata d’artefactes flotants que se celebra en La Marina de València i per a la qual ja s’han apuntat més de 50 “embarcacions” i 400 persones que es llançaran al mar disfressades i a bord de la seua pròpia embarcació casolana i tematizada.

En esta divertida competició nàutica, els riures estan garantits tant per als tripulants com per al públic assistent, que podrà seguir-la des del moll o des de la nova piscina natural. La carrera eixirà de la Base a partir de les 11h i estarà retransmesa pel còmic valencià, Rafa Forner.

En esta carrera boja, surar ja serà un èxit. Els guardons seran tan divertits com estimulants. Es premiarà amb experiències nàutiques a la tripulació amb millor disfressa, a l’artefacte més divertit, al més innovador, al més ecològic, al més efímer, a la família més intrèpida, al tripulant més major i al més jove. I, com a premi especial, EL TÍTÁNIC, al primer artefacte que arribe a la meta.

Imaginació marinera

Només pel nom de les embarcacions, ja es pot imaginar el variat i divertit de la competició: navegarà un “Arròs amb Coses”, una “Arca de l’Extinció”, un “Kinder”, un “Fartón”, una “Sandia hawaiana” o un “Halcón Milenario”, entre altres artefactes. També competiran equips com “Els Fofisanos”, “Las Pandasians”, les “Falleres Marineres” els “Samarucs” o “Los pollos locos”. Els participants són gent de totes les edats i procedències. València, Almussafes, Quart, Silla o Picassent, són algunes de les localitats presents en la regata