barcos

Hui se celebra la competició ‘Vaixells Bojos’, la primera regata d’artefactes flotants que se celebra en La Marina de València i per a la qual ja s’han apuntat més de 50 “embarcacions” i 400 persones que es llançaran al mar disfressades i a bord de la seua pròpia embarcació casolana i tematizada.

En esta divertida competició nàutica, els riures estan garantits tant per als tripulants com per al públic assistent, que podrà seguir-la des del moll o des de la nova piscina natural. La carrera eixirà de la Base a partir de les 11h i estarà retransmesa pel còmic valencià, Rafa Forner.

En esta carrera boja, surar ja serà un èxit. Els guardons seran tan divertits com estimulants. Es premiarà amb experiències nàutiques a la tripulació amb millor disfressa, a l’artefacte més divertit, al més innovador, al més ecològic, al més efímer, a la família més intrèpida, al tripulant més major i al més jove. I, com a premi especial, EL TÍTÁNIC, al primer artefacte que arribe a la meta.

Imaginació marinera

Només pel nom de les embarcacions, ja es pot imaginar el variat i divertit de la competició: navegarà un “Arròs amb Coses”, una “Arca de l’Extinció”, un “Kinder”, un “Fartón”, una “Sandia hawaiana” o un “Halcón Milenario”, entre altres artefactes. També competiran equips com “Els Fofisanos”, “Las Pandasians”, les “Falleres Marineres” els “Samarucs” o “Los pollos locos”. Els participants són gent de totes les edats i procedències. València, Almussafes, Quart, Silla o Picassent, són algunes de les localitats presents en la regata