barcos

Barcos Locos és el nom de la primera regata d’artefactes flotants que se celebrarà a La Marina de València el pròxim 6 de juliol. L’esdeveniment consisteix en una curiosa i divertida competició nàutica, apta per a tots els públics, on cada equip participarà disfressat i tripulant la seua pròpia embarcació casolana i tematitzada. Pràcticament no hi ha normes ni límits per a la construcció de cada “vaixell”, excepte els que marque la pròpia imaginació i les bases del concurs, que es poden consultar al web. 

En esta carrera boja, surar ja serà un èxit. L’objectiu és divertir-se i intentar navegar en una travessia amb eixida i arribada a La Marina de València, organitzadora del concurs. Els premis seran tan divertits com estimulants. Es guardonarà a la tripulació amb millor disfressa, a l’artefacte més divertit, al més innovador, al més ecològic, al més efímer, a la família més intrèpida, al tripulant més major i al més jove. I, com a premi especial, EL TÍTÁNIC, al primer artefacte que arribe a la meta.

La regata no serà sol un gaudi per als navegants sinó també per als espectadors, que podran participar des del moll animant al seu equip o boicotejant a la resta amb sorprenents elements que els proporcionarà l’organització. En finalitzar la competició, participants i públic assistent podran gaudir d’un esmorzar amanit amb música i activitats paral·leles per a tota la família.

La convocatòria està oberta al públic en general que, fins a l’1 de juliol, podrà inscriure al seu vaixell boig i a la seua tripulació (màxim 10 persones per equip) a través d’un formulari allotjat al web.