Temperaturas

Després d’un fred cap de setmana, les temperatures aniran en ascens en la Comunitat Valenciana, en la qual hi haurà cel poc nuvolós o buidat durant la jornada de hui dilluns, 14 de gener. Així, a València la temperatura màxima de la jornada està prevista en 20 graus, tal com assenyala l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Si bé s’espera alguna gelada feble en municipis de l’interior, cap mínima per a hui serà inferior als 0 graus. De fet, la temperatura més baixa s’ha fixat a Requena amb un grau positiu.

Sí que serà significatiu al Nord de Castelló el vent, que bufarà del nord-oest moderat amb intervals de fort, sobretot a l’interior, disminuint a partir de la vesprada; en la resta de la Comunitat serà variable fluix.

Pel que respecta a la jornada del dimarts, 15 de gener, Aemet preveu un lleuger descens de les temperatures. Les més baixes s’han fixat a Morella i Requena amb 0 graus; mentre que València i Alacant tindran les temperatures més altes de la jornada amb 18 graus de màxima.

El cel lluirà poc nuvolós o buidat, excepte alguns intervals de núvols baixos a la vesprada en el litoral d’Alacant. Hi haurà gelades febles en punts de l’interior i vent variable fluix.

L’Eòlica se presenta como la nueva atracción turística de Valencia