GRAFCVA2742. VALENCIA, 03/03/2019.- Tres agentes de la Policía Nacional siguen este domingo el disparo de la mascletá, hoy a cargo de Pirotencia Alpujarreña, en la plaza del Ayuntamiento que ha reunido a miles de personas gracias a un cielo despejado y temperaturas bien por encima de los veinte grados. EFE/Manuel Bruque

L’estiu anticipat del qual han gaudit els valencians en els últims dies preveu concloure demà dimarts. De fet, en la citada jornada l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu una caiguda de les temperatures màximes que a València capital podria ser de fins a 8 graus. Així, els 27 graus que es preveu aconseguir durant la jornada de hui, baixaran fins als 19 graus en solo un dia.

En aquest sentit, Aemet preveu temperatures mínimes en descens a València i Castelló; mentre que a Alacant no hauran canvis o seran ascensos locals. Respecte a les màximes es preveu que hi haja un descens en general, de forma localment notable en el litoral. Respecte al cel, la previsió és que lluïsca amb intervals nuvolosos, més abundants a l’interior de la meitat nord.

Durant la jornada de hui dilluns, les temperatures mínimes aniran en ascens i les màximes en descens a l’interior de València i de Castelló i en ascens en punts del litoral. El vent bufarà hui de component oest moderat, tendint en el litoral d’Alacant a la vesprada a sud moderat, i el cel lluirà amb intervals de núvols mitjans i alts.