Les altes temperatures donaran una treva aquest dijous. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, les temperatures mínimes descendiran; mentre que les màximes baixaran en el litoral i no registraran canvis a l’interior. En el nord de Castelló hi haurà intervals nuvolosos, sense descartar algun ruixat aïllat. En la resta cel estarà poc nuvolós o buidat. El vent bufarà variable fluix tendint a la vesprada a component aquest fluix.

Previsió temps dijous 6 (matí):

Previsió temps dijous 6 (vesprada):

Previsió temperatures dijous 6:

Respecte a les temperatures, a València capital està previst que baixen 6 graus en tan sols una jornada, passat dels prop de 30 graus del dimecres als 23 del dijous. Un descens generalitzat que farà que les màximes no superen els 27 graus, com és el cas d’Ontinyent i Orihuela; mentre que les mínimes no baixaran dels 8 graus.

Aquest dimecres es preveuen cels buidats i temperatures màximes en ascens notable en el litoral. El vent bufarà variable fluix tendint a component oest moderat. En el nord de Castelló no es descarten intervals nuvolosos que poden donar lloc a algun ruixat ocasional.