temperaturas
GRAFCVA3219. VALENCIA, 21/03/2019.- La primavera, que se inició oficialmente ayer, registrará temperaturas por encima de la media y se espera que las precipitaciones estén alrededor de los valores normales para esta época en la Comunitat Valenciana, según de la Agencia Estatal de Meteorología (Aemet). EFE/Manuel Bruque

Les temperatures baixaran en la Comunitat Valenciana fins a 6 graus. Així ho preveu l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) per a demà dimarts, jornada en la qual les temperatures màximes podrien disminuir entre quatre i sis graus en tot el territori. A València la màxima seria de 18 graus i la mínima de 8.

El cel de la Comunitat Valenciana estarà poc nuvolós amb intervals ocasionals de núvols baixos aquest dimarts. A València i a l’interior d’Alacant el vent bufarà variable fluix, tendint a component aquest fluix a moderat.

Per a aquest dilluns s’espera que les temperatures es mantinguen i que el cel lluïsca poc nuvolós o buidat. El vent serà del nord-oest fluix a moderat en el nord de Castelló i en la resta variable fluixa, tendint a component aquest fluix.