El cap de setmana es presenta amb cels poc nuvolosos o buidats en la major part de la Comunitat Valenciana. No obstant això, serà menys calorós que els pròxims dies, encara que alguns municipis encara aconseguiran temperatures màximes al voltant dels 30 graus el dissabte.

La tendència general és que les temperatures mínimes es mantinguen sense canvis o lleugerament inferiors a les dels últims dies i que es produïsca un descens notable de les màximes, que serà especialment acusat en el litoral de València durant demà dissabte. De fet, en la capital passarà de 32 graus del divendres a 24 el dissabte. El vent bufarà del nord-oest de força moderada en el nord de Castelló, que tendirà a component aquest cap al migdia.

Previsió dissabte 11 de maig (matí):

Previsió dissabte 11 de maig (vesprada):

Temperatures dissabte 11 de maig:

L’Agència Estatal de Meteorologia preveu per al diumenge pocs canvis en les temperatures, amb màximes en descens en el terç sud i sense canvis en la resta. El vent bufarà moderat a l’interior nord de Castelló durant la primera meitat del dia i brises en el litoral.

Temperatures pròxims dies:

Per a aquest divendres les temperatures aniran en ascens en tota la Comunitat, seguint la tendència marcada pel vent de ponent en els últims tres dies. Aemet preveu algun ruixat aïllat a l’interior nord de Castelló.