L’avaria d’un tren sembra el caos en l’Estació del Nord

Els trens han patit demores de fins a 70 minuts encara que de moment es desconeixen les xifres exactes de viatgers afectats i Rodalies retardats.

49
tren

Llargues cues d’espera i retards de fins a 70 minuts és la imatge que ha presentat este matí l’Estació del Nord de València quan prop de les 8 hores un tren ha patit una avaria elèctrica en l’entrada de la ciutat.

Segons l’Agència EFE, des de Renfe han declarat que la incidència ha afectat Rodalies i llarga distància donat un problema d’electrificació. Respecte als de llarga distància, els trens que s’han vist demorats han sigut un Alvia Castelló-Gijón (una hora de retard) i dos Euromed amb 60 i 70 minuts d’espera.

En referència als trens de rodalies es desconeix quants d’ells s’han vist hui alterats per la incidència, així com el nombre de persones afectades per la demora a conseqüència de l’avaria amb la qual s’ha reduït l’energia i per tant la marxa dels trens.

Des de les xarxes socials d’Adif, la circulació s’ha restablit parcialment passades les 9 hores del matí encara que encara s’han registrat retards en l’Estació del Nord.

La Comunitat vive el día más frío de octubre desde 1966