Merlin Properties està duent a terme un ambiciós projecte de reforma, modernització i ampliació del centre comercial El Saler amb la finalitat d’asseure el centre com el lloc de referència a la ciutat de València per a les compres i la diversió en família i atraure així a més de 10 milions de visitants anuals.

El projecte, que es finalitzarà en el segon semestre de 2020, preveu crear una nova experiència de visita gràcies a la modernització dels espais juntament amb la implantació de nous serveis al client: façanes icòniques, nova entrada per als vianants cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències, noves terrasses i espais de restauració, zones de descans, ludoteca, fins i tot un tobogan espectacular situat en la plaça central, però també moltes més sorpreses.

A més, esta reforma permetrà ampliar en més de 2.000m2 l’oferta comercial actual, incorporant noves marques i operadors claus en l’estratègia comercial del centre, en línia amb les necessitats i desitjos dels clients d’avui dia.

Cal destacar que amb aquesta inversió de més de 25 milions d’euros, s’espera la generació de 200 ocupacions directes i altres 300 indirectes. Per a celebrar-ho, El Saler ha organitzat un gran esdeveniment de llançament en la plaça central del centre comercial des d’aquest mateix dijous 26. Durant dos setmanes, tots els clients podran sentir-se part de la reforma participant a un joc interactiu de demolició amb una grua real i una bola gegant, bona música, un photocall i molts premis.