Amb motiu del concurs internacional de paella valenciana de Sueca i aprofitant l’inici del cultiu de l’arròs,  i previ a la celebració del Paella World Day, la marca d’arròs Tartana, va celebrar una ruta per a conèixer els secrets d’aquest producte típic de l’Albufera.

Arròs tartana procedeix del Tancat del Estell en l’Albufera de València, pertanyent a la 5a Generació de la saga “Gorets”, família amb llarga tradició arrossera des de finals del segle XIX.

Tartana està especialitzada en varietats d’arròs i derivats, en el segment de gamma alta i s’ha convertit en referent de cuiners, xefs i foodies.

Els arrossos es cultiven de manera tradicional mitjançant tècniques de producció com els trasplantaments i la birba manual. L’assecat es realitza sempre al sol i amb la brisa de Mar Mediterrani.

Un producte de gran importància i qualitat, especialment en l’elaboració dels plats més tradicionals com les paelles, en els quals els experts utilitzen la millor varietat.

I es que només cal acostar-se als millors restaurants i cuines de tot el món per a gaudir d’aquest producte, que en qualsevol de les seues varietats, és un gust per al paladar.

Si estàs interessat a descobrir els secrets d’aquest producte, la signatura realitza visites a través de les quals mostren una autèntica explotació arrossera, la seua vida i les seues instal·lacions: graners d’arròs corfa, assecadors, Barraca Valenciana, magatzem de producte acabat i les diferents varietats d’arròs que es cultiven en l’Albufera de València.

Realitzen visites tots els dies de la setmana amb cita prèvia i poden reservar-se en el número de telèfon 0034 675 998 803 o per correu electrònic: info@ricetartana.com, una bona oportunitat per a descobrir els secrets d’uns dels productes més importants de la gastronomia valenciana: l´arròs.