La Fira del Vi torna a València i incorpora novetats

La Mostra Proava comptarà amb més de 100 empreses del sector agroalimentari valencià, que brindaran als visitants els millors productes del seu catàleg

proava

Queda menys d’un mes per a l’arrencada de la Mostra Proava 2019 i València ja va agafant el caloret. Els Jardins del Túria acolliran a l’altura del Pont d’Albereda la XIX edició d’aquesta Fira agroalimentària que servirà d’aparador per als millors productes de la nostra terra.

Serà l’oportunitat per a més de 100 empreses agroalimentàries de la Comunitat de mostrar els seus productes al públic i presentar les novetats del seu catàleg.

Aquesta fira tindrà lloc del dijous 25 al dilluns 29 d’abril, en horari d’11.00 a 22.00 (excepte el dijous, que serà a partir de les 17 hores).

Quines novetats porta aquesta Mostra?

Una novetat important és que desapareixen els tiquets i hi ha pagament d’entrada obligatori de 5 euros amb dret a 2 consumicions i copa de cristall com és habitual. A més es lliurarà una polsera on es carregaren les consumicions (tokens electrònics) per al consum a l’interior de la mostra.

Per a aquesta edició de 2019 s’introdueix el control d’accés al recinte amb regulació d’entrada per edat: els menors de 18 anys (sent la seua entrada gratuïta) necessitaran anar acompanyats de pares o tutors legals si desitgen accedir al recinte.

Els que puguen entrar podran gaudir de la nova zona Gastroespai, un lloc on els visitants podran assistir a gran diversitat de showcookings, és a dir, a demostracions de preparació de diversos plats i receptes en viu. Plats que els assistents podran degustar, per descomptat.

Tornarem a comptar aquesta edició amb el Túnel dels Sentits, un espai on el públic podrà gaudir de més de 100 referències de vins de molts cellers e la Comunitat Valenciana.

Els cinc bars de València que hauries de visitar almenys una vegada en la vida

Valencia saca sobresaliente en restauración