proava

Queda menys d’un mes per a l’arrencada de la Mostra Proava 2019 i València ja va agafant el caloret. Els Jardins del Túria acolliran a l’altura del Pont d’Albereda la XIX edició d’aquesta Fira agroalimentària que servirà d’aparador per als millors productes de la nostra terra.

Serà l’oportunitat per a més de 100 empreses agroalimentàries de la Comunitat de mostrar els seus productes al públic i presentar les novetats del seu catàleg.

Aquesta fira tindrà lloc del dijous 25 al dilluns 29 d’abril, en horari d’11.00 a 22.00 (excepte el dijous, que serà a partir de les 17 hores).

Quines novetats porta aquesta Mostra?

Una novetat important és que desapareixen els tiquets i hi ha pagament d’entrada obligatori de 5 euros amb dret a 2 consumicions i copa de cristall com és habitual. A més es lliurarà una polsera on es carregaren les consumicions (tokens electrònics) per al consum a l’interior de la mostra.

Per a aquesta edició de 2019 s’introdueix el control d’accés al recinte amb regulació d’entrada per edat: els menors de 18 anys (sent la seua entrada gratuïta) necessitaran anar acompanyats de pares o tutors legals si desitgen accedir al recinte.

Els que puguen entrar podran gaudir de la nova zona Gastroespai, un lloc on els visitants podran assistir a gran diversitat de showcookings, és a dir, a demostracions de preparació de diversos plats i receptes en viu. Plats que els assistents podran degustar, per descomptat.

Tornarem a comptar aquesta edició amb el Túnel dels Sentits, un espai on el públic podrà gaudir de més de 100 referències de vins de molts cellers e la Comunitat Valenciana.

Els cinc bars de València que hauries de visitar almenys una vegada en la vida

Valencia saca sobresaliente en restauración