Torna la Mostra de Vins, Caves i Licors en la seua XXXI Edició, i la Mostra d’Aliments Tradicionals , organitzada per Proava, que com és habitual, se celebra des de dijous passat fins al 29 d’abril ,als jardins del Túria, entre el pont de l’Exposició i el pont de les Flors de València.

Amb horaris de 11h a 21 h ininterrompudament, l’antic llit del riu Túria s’ompli d’expositors amb els millors productes de la Comunitat Valenciana, però també de tastos, música i espectacle.

Com a novetat , la Mostra presenta dues noves zones: la Zona Gastroespai , el Tunel dels Sentits i la ja tradicional Sala de Tastos.

En la Zona Gastroespai els assistents podran aprendre com s’elaboren diferents receptes en directe, a més de provar-ho una vegada estiga preparat. En el Túnel dels Sentits els amants del vi podran gaudir de més de 100 referències de vins procedents de diversos cellers de la Comunitat Valenciana. I la Sala de Tastos, acollirà cada dia diferents activitats com a tastos, maridatges o presentacions, tot això acompanyat de la millor música, gràcies a l’actuació d’artistes convidats.

L’entrada té un cost de 5 euros, en la qual s’inclouen dues consumicions i una copa de cristall. Com a novetat, es lliurarà una polsera on es carregaran les consumicions (els anomenats tokens electrònics), la polsera es carregarà automàticament en els llocs habilitats o de manera online (5 euros=5 tokens).

Aquesta és la programació per al cap de setmana:

DISSABTE 27
11.00 a 14.00 h. El FORCAT en directe amb CV Ràdio. Sala de Tastos.
12.00 a 13.00 h. Presentació revista 50 TOP PAELLA. Chema Ferrer. Zona Showcookings.
13.00 h. Nowhere Men (duo acústic covers Beatles)
14.00 h. Cuina de la Paella Valenciana. Presentada i cuinada per Pepe Amores. Cuiner oficial TOP PAELLA. Degustació popular amb Tokens. Zona Showcookings.
15.00 h. Sessió de Paelles Salvatges. Presentada i cuinada per Pepe Amores. Cuiner oficial TOP PAELLA. Degustació popular amb Tokens. Zona Showcookings.
18.00 h. LES PAELLES DE L’ALBUFERA. Presentada i cuinada per Raúl Magraner del Restaurant Bonaire del Palmar.
19.00 h Showcooking en directe de Paelles de l’Albufera. Cuiner Raúl Magraner.

DIUMENGE 28
13.00 h. Adolfo Cuquerella. Showcooking en directe.
13.00 h. David Maho Blues Band.
18.00 H. CUINA DE LA PAELLA VALENCIANA. Presentada per Rt. Estela. Meliana. Showcooking en directe. Degustació popular (amb tokens) de les receptes elaborades.

DILLUNS 29
13.00 h. Presentació Galbis & Grup Marina Beach. Showcooking en directe. Degustació popular (amb tokens) de les receptes elaborades.
18.00 CUINA DE LES PAELLES MARINERES. Presentada per Nou Racó del Palmar . Showcooking en directe. Degustació popular (amb tokens) de les receptes elaborades.
13.00 h. Adolfo Cuquerella. .Showcooking en directe.
13.00 h. “Res és com abans”. Dani Mares, monologuista.
18.00 H. CUINA DE LA PAELLA VALENCIANA. Presentada per Rt. Estela. Meliana. Showcooking en directe. Degustació popular (amb tokens) de les receptes elaborades.
18.00 h. MALA GANA. Covers Pop rock nacional 80s 90s.