social

Després de la gira d’estiu, en la qual ha recorregut diferents teatres de la geografia nacional amb gran èxit, torna a la ciutat de València “Chiquilla“, el musical-rock de Seguridad Social.

Els mesos que han passat des de l’estrena i les nombroses representacions dutes a terme li han assegut molt bé al musical que retorna a la ciutat amb un guió millorat, encara més divertit, nous gags i una cuidada interpretació musical en la qual l’espectador se submergeix a parts iguals en una obra de teatre i en un concert de rock.

Este mes de novembre estarà carregat d’activitats relacionades amb el musical ja que, a la cita de València, cal sumar la presentació a l’Auditori de L’Eliana i la xarra col·loqui en la qual es mostrarà com es gesta una obra d’aquestes característiques tan complexes.

Les cites de Seguridad Social

  • 10 de novembre. Auditori de l’Eliana. Plaza Del Juez Miguel Comes, 1, 46183. L’Eliana. 2 passades, el primer a les 19.30 h i el segon a les 23:00h. Representació del musical durant dos hores d’espectacle amb 19 cançons de Seguridad Social.
  • 14 de novembre. “La sala”. Palau Alameda. Carrer de l’Arquitecte Mora, 2, 46010 València 18:00h. A la sala principal del renovat edifici Palau Alameda es durà a terme una xarra-col·loqui on es detallarà tots els aspectes de la creació d’un musical tan nou com aquest. Comptarem amb la presència de José Manuel Casañ (Supervisió Artística), Pedro J. Llinares (Direcció, text i producció), Alex Rubio (Direcció Actoral), Carmina Nadal (Coproducció) i l’elenc d’actors que repassaran tots el passos previs que van portar a la creació d’aquest musical i com ha anat millorant durant les successives representacions.
  • 2 de desembre. Auditori Escoles San José. Av. de les Corts Valencianes, 1, 46015 València. 20.00 h (obertura de portes 19.00 h) Representació del musical Chiquilla, dos hores d’espectacle amb 19 cançons de Seguridad Social.

El auditorio de Torrent programa un Festival de Flamenco