El restaurant Ameyal Alta Cuina Mexicana situat en el carrer Conde Salvatierra, 39, que va obrir fa un any, ha aconseguit no solament el favor del públic valencià, sinó també el de la crítica, tant per la seua proposta decorativa com a gastronòmica. Un dels punts diferencials d’este restaurant residix en el servei de sala i en l’aposta per una gastronomia d’alt nivell que s’aprecia fins a en els xicotets detalls.

Fruit d’este esperit sorgix el Mezcal Lounge, que no solament és l’avantsala a la zona del restaurant, sinó també una aproximació a la gastronomia mexicana que lluix en tota la seua esplendor en cadascun dels plats que contempla la seua carta.

El Mezcal Lounge és un espai relaxat i acollidor de còmodes butaques que permeten al client relaxar-se i gaudir no solament de la proposta gastronòmica sinó de les singulars fotografies en blanc i negre que decoren aquesta zona del restaurant.

En este Mezcal Lounge, a més de poder gaudir de la coctelería variada de mezcales i tequilas de la qual disposa Ameyal, i que elabora presencialment un barman especialitzat, es poden degustar els anomenats “antojitos” o “menjar de carrer”, que en Ameyal cobren un caire sofisticat i depurat, convertint-los en un proposta ideal per a prendre com un aperitiu o com un deliciós preludi a qualsevol menjar.