balcón maslcetà

Com cada any, València es prepara per a la seua festa popular més coneguda. Des de l’1 de març milers de persones de tot el món podran gaudir de la primera mascletà. La Plaça de l’Ajuntament estarà plena de gent amuntegada, com és habitual. Però cada vegada és més comú veure l’espectacle de la pólvora des de dalt, des d’un balcó amb vista a la plaça.

Els propietaris dels pisos de la Plaça de l’Ajuntament posen a disposició els seus balcons, amb varietat en el preu i en l’oferta. Entre els factors que poden variar el preu del lloguer estan l’altura del pis, la part en la qual es trobe o la visió que es tinga de la mascletà.

L’aforament màxim depèn de l’empresa o el propietari, encara que oscil·la entre les 15 i 25 persones per balcó.

Els preus també són molt variats. Si es vol gaudir individualment de la mascletà el preu és de 2.000 euros aproximadament. A més, cada vegada és més habitual no solament veure la mascletà, sinó contractar un altre tipus de serveis. Entre els més comuns es troben servei d’àpats, barra lliure i fins i tot un DJ per a amenitzar l’espera.

Com veure gratis la mascletá des del balcó de l’Ajuntament

Per cinquè any consecutiu, els veïns de València podran presenciar la mascletà des del balcó municipal. Enguany les invitacions arriben fins a les 380 a raó de 10 invitacions dobles per cada dia des de l’1 fins al 19 de març de 2020.

El termini d’inscripció per a les persones interessades es va obrir el dia 10 i acabarà este diumenge 16. Pot fer-se a través de la web sempre que s’estiga empadronat a València i siga major d’edat.