(EFE).- La Policia Nacional alerta de la volta del vídeo viral “Momo” a les xarxes socials. Es tracta d’un perillós repte viral que apareix en vídeos de contingut infantil i incita als xiquets al suïcidi. La Policia ha realitzat una sèrie de recomanacions als pares advertint-los del risc.

La portaveu de la Policia Nacional, María Fernández, ha indicat a EFE TV que este “antic viral s’està difonent amb algunes modificacions”. Fernández alerta de l’existència d’aquests vídeos, que ja estan sent analitzats pels ciberagentes de la Policia Nacional. Si aquests vídeos incorregueren en algun delicte, “es remetrien ràpidament a l’autoritat judicial”.

D’esta manera, la Policia Nacional recomana no compartir estes imatges i missatges per a no contribuir “al fet que es viralitze”. També és important que “els pares supervisen el contingut als quals accedeixen els menors” per a així poder reportar-lo a les xarxes socials de la Policia Nacional. Finalment, ha assenyalat que fins al moment “no s’han registrat denúncies o incidents més greus sobre aquest tema” en la Unitat Central de Ciberdelinqüència.

La Comunitat será escala de un crucero de lujo que dará la vuelta al mundo

El mundo de las fallas dice “sí” a la tasa turística fallera