Sociedad Musical Santa Cecelia de Chelva

A la plaça de la Constitució ha sigut presentada oficialment la nova flota de vehicles amb els quals compta la Policia local d’Alaquàs. Concretament s’han adquirit 4 automòbils especialment adaptats per a la millora en la prestació dels serveis que diàriament realitzen les unitats de seguretat, a més de dos motocicletes.

Pel que fa a l’adquisició de la nova flota, un d’aquests vehicles està equipat amb material específic per a controls d’alcoholèmia i drogues. Un segon vehicle està especialment condicionat per a la unitat canina; concretament ha sigut ampliat l’espai perquè puguen accedir dos cans, compta a més amb sistema independent de ventilació.

Els altres dos automòbils són tot terrè i en cas d’inundacions, facilitarien l’atenció dels diferents serveis i urgències. En tots els casos, aquests vehicles permeten que els agents puguen exercir les seues funcions de patrulla amb major efectivitat.

La inversió en aquesta flota es completa amb l’adquisició de dues motocicletes destinades al servei de policia de proximitat. Aquesta unitat específica, a més de vetlar per la seguretat del trànsit i l’atenció als requeriments dels ciutadans, té entre les seues principals funcions la de mantindre reunions amb comerciants i associacions veïnals per a conèixer de primera mà les seues necessitats i demandes, en relació a la seua seguretat en el municipi. A més, gràcies a la seua mobilitat permeten un adequat control de possibles infraccions en matèria de medi ambient i animals, en les distintes zones verds i d’esplai caní de la població.

Junt amb l’equip material que hui coneixem, Alaquàs compta amb un important capital humà que vetla per la seguretat dels nostres veïns i veïnes. Recentment el Ministeri de l’Interior ha fet públics les dades sobre criminalitat en la Comunitat Valenciana. En el que respecta a Alaquàs, s’ha aconseguit reduir en un 1,8 %, el nombre de fets delictius en el primer semestre d’aquest 2018.