obstáculos de seguridad contra actos terroristas

L’Ajuntament de València ja ha començat a col·locar els primers obstacles de seguretat en algunes zones de la ciutat per a evitar atropellaments davant possibles actes o amenaces terroristes. Baix la supervisió de funcionaris de la Policia Local, han començat a situar-los en la plaça de la Verge, el carrer Navellos i la plaça de la Reina, zones amb una gran afluència de turistes. La previsió és fer-ho en altres carrers on hi ha concentració de terrasses de bars i estendre-ho al Passeig Marítim de la Malvarrosa.

Abans de procedir a la ubicació de bol.lars i un altre tipus d’obstacles, com maceters, els experts policials han estat estudiant com i la millor ubicació, sempre, mantenen des de l’Ajuntament, subjecta a facilitar el pas dels serveis d’emergències.

També es tindrà en compte als comerços, per a garantir els itineraris de les zones de càrrega i descàrrega. Sobre aquest tema, l’Associació de Comerciants del Centre Històric i Eixample s’ha mostrat partidària de les mesures dutes a terme, encara que va més enllà i demana, també, càmeres de vigilància. Una opció que no es contempla de moment.