Viveros

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València començaran en poc més de dues setmanes. Al llarg de 19 nits, el públic que s’acoste als Jardins del Reial podrà gaudir d’una oferta musical variada, amb artistes locals, estatals i internacionals de tots els gèneres.

El dilluns, 23 de juliol, els Concerts de Vivers viuran un dels moments més especials amb l’actuació de The Waterboys. I, de segur, també ho serà per a Mike Scott, qui ha explicat en xarxes socials que encara conserva la samarreta del València C.F. que un amic li va regalar després d’un concert en 2001 i ha confessat que el Cap i Casal és una de les ciutats més importants per a la banda.

Los Secretos, Iván Ferreiro y Morat: referents del pop en castellà

La mítica formació Los Secretos ha escollit nou ciutats de l’Estat per a celebrar el seu 40é aniversari amb la gira “Una vida a tu lado”. Una d’eixes localitats és València, on el grup actuarà el dissabte, 14 de juliol. Els assistents al concert podran corejar temes que ja formen part de la història del pop espanyol com “Déjame”, “Agárrate a mí, María”, “Échame a mí la culpa”, “Por el bulevar de los sueños rotos” o, com no, “Pero a tu lado”.

Un dia abans, el divendres 13 de juliol, els Jardins del Reial rebran la visita d’Iván Ferreiro. El cantant segueix amb la gira de l’àlbum Casa, publicat a finals de l’any 2016 i rebut pel públic i la crítica com un dels seus millors treballs.

D’altra banda, una de les noves sensacions del pop llatinoamericà, la banda colombiana Morat, tornarà a València després de l’èxit de temes com “Mi nuevo vicio” (junt amb Paulina Rubio), “Cómo te atreves” o “Besos en guerra” (amb Juanes) i amb el seu àlbum de debut, Sobre el amor y sus efectos secundarios (2016), davall el braç.