Lola és una xicoteta chihuahua que rares vegades està sola a casa i és que la seua propietària, Annette Echeverría, és “cangur caní”. Una nova figura que va guanyant presència en la societat i que s’ha consolidat gràcies a Internet.

Webs com ‘DogBuddy’ permeten que amants dels gossos puguen oferir els seus serveis per a allotjar i cuidar mascotes d’aquells que, bé per viatges o per treball, no poden fer front a l’atenció dels seus animals.

Respecte al preu hi ha opcions per a totes les butxaques. En estes webs cada cuidador oferix els seus serveis en uns marges que ronden dels 5 als 10 euros, depenent de si hi ha allotjament o es tracta d’un simple passeig. Una vegada s’ha reservat, els amos tenen l’opció de contractar assegurances veterinàries i de responsabilitat civil, tot amb la finalitat de garantir la tranquil·litat dels clients.

Plataformes digitals com ‘DogBuddy’ poden beneficiar a la llarga a eradicar l’abandó animal i és que els seus serveis han arribat per a facilitar la cura de tots els cans en un ambient familiar i de respecte a les mascotes.